Șabloane văzute recent

Felicitare - Rama de iarna Mărește

Felicitare - Nivis 1

New product

Model de felicitari sau invitatii personalizabile. Felicitari si invitatii editabile online. Creeaza felicitari sau invitatii, gratuit, rapid si usor.   

More details

Date tehnice model

Dimensiuni de printareA5 (148 x 210 mm) (5.8 x 8.3 inch)
OrientareOrizontal
Plierefără
Dimensiuni finale148 x 210 mm

Mai multe informații

Felicitare - "Nivis 1"

A5

Felicitare personalizabilă. Efectuați propriile modificări: schimbați textul, fontul, și culorile, adăugați logo si poze, salvați și descărcați, gratuit.

! pentru modificare apăsați butonul " Modifica design-ul ".

! după modificare puteți descărca fișierul apăsând butonul " Descarca PDF ".

 după modificare puteți reseta proiectul apăsând butonul " Incepe din nou ".

 Puteți viziona toate proiectele dvs. pe Pagina de CONT.

• NU UITAȚI •

Puteți edita toate elementele din design; fontul textului, culoarea și poziția, culoarea sau imaginea de fundal, toate celelalte imagini, puteți alege din contul dvs. Facebook sau Instagram ce imagine doriți sau încărcați de pe dispozitiv.

Dacă aveți nevoie de ajutor, suntem aici pentru dvs., contactați-ne prin chat online (puteți găsi chat-ul în partea dreaptă jos a ecranului dvs.) sau prin  Formularul de CONTACT. Dacă nu suntem online, încercăm să răspundem la întrebări și să vă ajutăm cât mai repede posibil!

• DESPRE FELICITARI •

Felicitarile si Invitatiile sunt in mod normal imprimate pe hârtie sau carton de foarte buna calitate si prezintă o exprimare a unei aprecieri, a unui eveniment sau a unei prietenii. Acestea sunt de obicei oferite cu ocazii speciale, cum ar fi zile de nastere sau Craciun dar pot deasemenea să transmită mulțumiri sau felicitari cu ocazia unor evenimente personale. Felicitările, de obicei ambalate intr-un plic, vin într-o varietate mare de stiluri. Există versiuni fabricate în masa, versiuni realizate manual dar si versiuni elaborate, cu tăieturi si decorații, cu efecte 3D de tip popup, cu muzica etc.

Recenzii

Scrie o recenzie

Felicitare - Nivis 1

Felicitare - Nivis 1

Model de felicitari sau invitatii personalizabile. Felicitari si invitatii editabile online. Creeaza felicitari sau invitatii, gratuit, rapid si usor.   

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* required fields